GULA PAVILJONGEN SÖKER Vikarierande lärare & Administratör

//GULA PAVILJONGEN SÖKER Vikarierande lärare & Administratör

GULA PAVILJONGEN SÖKER Vikarierande lärare & Administratör

Beskrivning av Gula paviljongen och Mariannelunds folkhögskola

Gula paviljongen i Linköping är en extern filial till Mariannelunds folkhögskola. Här studerar ca 60 deltagare från ett flertal olika länder som alla har svenska som andraspråk. Deltagarna är fördelade på tre klasser med olika nivåer, och studerar huvudsakligen svenska, matematik, SO och NO. Undervisningen bedrivs på grundskolenivå och förbereder för fortsatta studier och för arbetsmarknaden.

Mariannelunds folkhögskola har totalt ca 200 deltagare, och bedriver kurser i Mariannelund, Linköping, Lidköping, Stockholm och Göteborg. Skolan bedrivs på kristen grund, och huvudman är Stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet (PSK).

 

Tjänsten som lärarvikarie (50%)

Vi söker vi dig som är folkhögskollärare, grundskollärare, gymnasielärare eller har annan pedagogisk utbildning. Du ska kunna motivera och engagera deltagarna till att utvecklas i sitt lärande. Som lärare behöver Du vara pedagogiskt kunnig och tycka om att arbeta i klassrumsmiljö. Du är relations-orienterad, kommunikativ, lyhörd och självgående. Vikariatet avser i första hand ht -19.

Eftersom skolans huvudman är Stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet (PSK) ser vi gärna att Du delar våra kristna värderingar.

Tjänsten kan sökas separat, eller kombineras med tjänsten som administratör.

Tjänsten som administratör (25%)

Vi söker dig som är flexibel, noggrann och tar ansvar för ditt arbete. Du är social och öppen och trivs med att ha många kontakter. Du har god vana av att använda dator i olika miljöer och program.

Eftersom skolans huvudman är Stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet (PSK) ser vi gärna att Du delar våra kristna värderingar.

Tjänsten kan sökas separat, eller kombineras med tjänsten som vikarierande lärare.

Intresserad?

Kontakta Jan Nilsson, rektor på Mariannelunds folkhögskola
Telefon: 0496-215 51
E-post: jan@mariannelund.nu

By | 2019-05-29T14:25:13+00:00 15 maj, 2019|Nyheter|0 Comments
%d bloggare gillar detta: